Concert Clarinetics samen met Euphonia-Nijeveen

16-05-2014 19:30

Concert Euphonia en Lizzy’s Kl8 met klarinet in de hoofdrol

Op vrijdag 16 mei om 19.30 uur geeft het orkest van Euphonia samen met klarinet-ensemble Lizzy’s Kl8 een dubbelconcert in De Schalle.
Doel van dit concert is: kinderen enthousiasmeren om klarinet te gaan spelen. Tijdens dit concert is er veel aandacht voor de klarinet, die op allerlei manieren de hoofdrol zal spelen.

 

Klarinet-ensemble Lizzy’s Kl8
Een aantal leden van Euphonia speelt ook met veel plezier bij Lizzy's Kl8, een klarinetensemble dat bestaat uit  9 gevorderde klarinettisten. In het ensemble wordt gespeeld op es-, bes-, alt-, en basklarinetten. Lizzy’s Kl8 laat tijdens het concert horen wat je allemaal met de klarinet kunt doen.

Goedkope klarinetlessen voor kinderen


Voor kinderen van groep 5 tot en met 8 van de basisschool verzorgt Scala Centrum voor de Kunsten in samenwerking met muziekvereniging Euphonia een Kinderatelier Klarinet. Dit is een hele korte serie klarinetlessen, waarbij kinderen de basis van de klarinet leren van een bevoegd docent van Scala.
Kinderen die zich opgeven voor het Kinderatelier krijgen vanaf 22 mei op donderdagmiddag van 17.30 – 18.00 uur in De Schalle 5 keer 1 uur les. 
Hierna spelen de kinderen mee tijdens de repetitie van het orkest van Euphonia op maandagavond 30 juni om 19.30 uur. De klarinet krijgen zij in bruikleen. Dit alles voor een aantrekkelijke totaalprijs van € 15,--.

 

Schitteren tijdens het Coop Zomeravondconcert
Het Kinderateleir wordt afgesloten met een optreden samen met de leden van Muziekvereniging Euphonia op 4 juli tijdens het Zomeravondconcert bij de Coop.

 

Overweeg je om klarinet te gaan spelen, kom dan naar het concert op
16 mei. Hou je van andere instrumenten of van muziek, dan is het concert ook zeker de moeite waard. Iedereen is van harte welkom. De zaal is om 19.00 uur open. Graag tot ziens!

 

Muziekvereniging Euphonia
Lizzy's Kl8